Assortiment

Het begint met vers

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.

Aardappelen, groente en fruit komen tegenwoordig overal vandaan. Als de seizoenen goed zijn komen deze producten van eigen bodem. Wij willen u echter graag het gehele jaar door alle producten (kunnen) aanbieden, waardoor ook in het buitenland gewinkeld wordt. Waar de producten ook vandaan komen, de smaak zal altijd goed zijn. Kom het eens proeven in de winkel... u zult versteld staan.

Eén ding is zeker: voor vers en kwaliteit moet u bij ons zijn!

Een greep uit ons assortiment

- Verse kant & klaar maaltijden en soepen
- Heerlijke fruitsalades om je vingers bij af te likken
- Dagelijks versgesneden (panklare) groenten
- Verse fruitsappen en smoothies, boordevol vitamines maar vóóral zijn ze heel erg lekker
- Diverse rauwkostsalades die dagelijks vers worden bereid

Groente en Fruit

Exclusieve en seizoensgebonden groenten en fruit. In samenwerking met Willem Dijk AGF uit Enschede selecteren onze specialisten de lekkerste én eerlijke groente en fruit. Dagelijks vers geleverd. Bent u op zoek naar een speciale of specifieke groente? Geen probleem! 

Advies

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij u iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Wij zijn uw persoonlijke voedingsadviseur.

Wilt u de meloen nu of over drie dagen eten? U krijgt ready to eat fruit of fruit dat over een paar dagen rijp is. Nooit meer onrijp of bedorven fruit! Of voelt u een verkoudheid opkomen of voelt u zich grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis!

Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij ons terecht!